Onze naam de Schoolfotograag is afkomstig van een verspreking van een kleuter.

ALS IK LATER GROOT BEN WIL IK OOK FOTOGRAAG WORDEN

kleuterUIT Heemstede

De SchoolfotoGraaG, schoolfotografie sinds 2006.

Wij waren een van de pioneers op het gebied van de webwinkel voor schoolfoto’s.  Dat was heel veel werk en we hebben veel know how gekregen op het gebied van schoolfoto’s online.  Er is sindsdien veel veranderd en wij hebben ons aangesloten bij een bedrijf dat de webwinkel verzorgt voor schoolfotografen.

Al sinds de oprichting fotograferen wij aan de laptop, waarbij snel en efficiënt de foto’s worden gekoppeld aan de database met leerlinggegevens. Hierdoor kunnen wij de foto’s voor het leerlingvolgsysteem aanleveren met bestandsnaam [leerlingnummer].jpg en kunnen we ook eenvoudig gepersonaliseerde schoolpasjes leveren voor het voortgezet onderwijs.

Wij komen met veel plezier bij scholen om de kinderen op de foto te zetten.  Wij ontzien de scholen van veel bijkomstige werkzaamheden op het gebied van schoolfotografie.  Wij denken graag mee om de lasten te verlichten en de gemakken te vergroten.

Wij staan altijd open voor nieuwe ideeen; een leuke foto van de hele school, een gekke teamfoto en een keer andere schoolfoto’s dan anders.

Boelo

de Schoolfotograag